Over ons

Tieks Tweewielers bestaat sinds 1995 en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een modern en dynamisch bedrijf.

Persoonlijke aandacht, servicegerichtheid en betrouwbaarheid zijn de factoren die kenmerkend zijn voor Tieks Tweewielers en waar wij als team voor staan. Onze enthousiaste verkoopmedewerkers adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van fietsen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van fietskleding en accessoires en vanzelfsprekend staat de koffie altijd klaar!

In de ruime, moderne werkplaats worden door onze monteurs alle nieuwe fietsen afgemonteerd en helemaal naar uw wensen afgesteld. Ook verrichten onze monteurs natuurlijk alle voorkomende reparaties en kunt u terecht voor alle technische vragen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van elektrische fietsen. Hun technische expertise wordt steeds op peil gehouden doordat zij regelmatig deelnemen aan trainingen en bijscholingen van de diverse E-bike systemen.

Ons pand bestaat uit twee verdiepingen met een totale afmeting van ongeveer 1500 m2. Op de begane grond vindt u een ruim assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen.